ОДЕССА, 04 ИЮНЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO раскрыло один из важнейших приоритет своей работы – сохранение окружающей среды.
Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.
В сообщении предприятия сказано:
Створити виняткове вино можна лише з повагою до землі, яка дає нам таку можливість 🌿
У SHABO екологічність процесів є пріоритетом на кожному етапі виробництва: від вибору лози та мікроділянки ґрунту, на якому вона буде зростати до коркування пляшок.
Ми практикуємо безвідходне виробництво й переробляємо навіть виноградні лози після підрізання, а також робимо усе можливе, аби мінімізувати наш вуглецевий слід.
Використовуємо лише натуральний корок. Оскільки кора коркового дуба — поновлюваний ресурс, що заново наростає впродовж декількох років, а її витяг не пошкоджує дерево й не чинить шкоду землі, на відміну від пластику 🌳
Про які процеси виробництва вам було б цікаво дізнатися? Діліться у коментарях
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.019Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |