ОДЕССА, 20 СЕНТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO рассказало, как правильно выбрать бокал для вина, чтобы вполне ощутить его аромат и вкус.
Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.
В сообщении предприятия сказано:
Правильний келих для вина здатен розкрити всі ноти його аромату та повноту смаку ✨
Тож підбираймо разом 👇
🥂Для ігристих вин бокал має бути тонким та високим, аби краще збереглись бульбашки. Для більш насичених, фруктових ігристих найкраще підійде келих Тюльпан, для легких — келих Флейта.
🍷Біле та рожеве вино не повинно нагрітися до того, як ви його скуштуєте. Тому порції менші та келих наповнюють частіше. Мала чаша — ідеальний варіант. Але для витриманих білих вин, як Шардоне, візьміть келих з великою чашею.
🍷Червоне вино як найкраще розкривається у великих келихах. Щоб пом'якшити потужні таніни повнотілого червоного, наприклад, Каберне, обирайте келих з чашею, що нагадує кулю.
Зберігайте цей пост та пийте улюблені вина Shabo правильно! Будемо ділитись й надалі корисною інформацією про культуру споживання вина, тож слідкуйте за оновленнями
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.017Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |