ОДЕСА, 14 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO поділилося деякими секретами правильного споживання вина.
Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.
У привітанні підприємства сказано:
Вино – це мистецтво, яке можна налити в келих.
Розпочніть вивчення винних правил із самісіньких основ, знайомих кожному дегустатору:
🍷 знати про особливості температурного режиму, адже для розкриття білих вин потрібна нижча температура, ніж для червоних;
🍷 знати різницю між бокалами, адже від їхньої форми й округлості залежить, як розкривається смак та аромат вина;
🍷 створити особливі умови для знайомства з вином, адже найкраще його проводити при 18-19 градусах тепла й вологості 60-70%;
🍷правильно тримати келих, щоб температура тіла не впливала на властивості вина;
🍷 запам’ятати, що післясмак багато може розповісти про якість і якщо він зникає швидко – це погана ознака.
А можна вчинити простіше: записатися на екскурсію VIP у Центрі культури вина, послухати під час дегустації досвідченого сомельє і закріпити ці знання на практиці 👌 Як вам такий план?
Телефонуйте: 048-7000-210.
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.085Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |