ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO поділилися секретами правильного винопиття
19:12 / 14.10.2021
Бизнес

ОДЕСА, 14 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO поділилося деякими секретами правильного споживання вина.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

У привітанні підприємства сказано:

Вино – це мистецтво, яке можна налити в келих.

Розпочніть вивчення винних правил із самісіньких основ, знайомих кожному дегустатору:

🍷 знати про особливості температурного режиму, адже для розкриття білих вин потрібна нижча температура, ніж для червоних;

🍷 знати різницю між бокалами, адже від їхньої форми й округлості залежить, як розкривається смак та аромат вина;

🍷 створити особливі умови для знайомства з вином, адже найкраще його проводити при 18-19 градусах тепла й вологості 60-70%;

🍷правильно тримати келих, щоб температура тіла не впливала на властивості вина;

🍷 запам’ятати, що післясмак багато може розповісти про якість і якщо він зникає швидко – це погана ознака.

А можна вчинити простіше: записатися на екскурсію VIP у Центрі культури вина, послухати під час дегустації досвідченого сомельє і закріпити ці знання на практиці 👌 Як вам такий план?

Телефонуйте: 048-7000-210.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту