ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
SHABO вітає з Днем народження шампанського
13:03 / 04.08.2022

ОДЕСА, 04 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO вітає віх пошановувачів благородних напоїв з Днем народження шампанського (ігристого).

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Ігристе — це завжди щось особливе. Особливим є і цей день.

Подейкують, саме 4 серпня далекого 1668 року французький монах П’єр Периньйон вигадав ігристе. Документами це не підтверджено, але дата настільки вкоренилась у пам’яті поціновувачів цього напою, що й досі мільйони людей по всьому світу відзначають День 🍾

Серед яскравих прикладів ігристих вин, зроблених за класичним методом шампанізації у пляшці, наше SHABO Grande Reserve брют🥂

- Здивовані, що це ігристе створюють в Україні…

- Гм….Дивовижно! За всіма характеристиками воно не поступається французьким ігристим, зробленим за аналогічною технологією….Відмінний смак та гра бульбашок в келиху.

- І дуже дивує ціна…Не звикли, що таке вино може бути за настільки доступною ціною.

Такі відгуки ми збирали від французьких виноробів на останній виставці ProWein 2022 🇩🇪❤️🇺🇦

В ньому є все 🙌

Ідеальна зовнішність: колір – яскраво-солом'яний, перляж (гра бульбашок у келиху) – тривалий та інтенсивний.

Аромат: відчуваються ноти стиглого персика, зеленого яблука та білих квітів, які доповнюють елегантні тони витримки – вершкове масло, здоба.

Смак: свіжий, округлий, гармонійний і збалансований, посмак тривалий і приємний. У посмаку відчуваються квіткові, фруктові та вершкові ноти, які присутні в ароматі цього ігристого.

Загальне враження: елегантне, благородне, комплексне ігристе вино. Справжня класика.

У ньому є те, що просто не передати словами☺️

Звідки це все в ігристому?

• Класичний метод шампанізації у пляшці з витримкою від 3-х років та попередньою витримкою протягом 6 місяців у французьких дубових баріках

• Виноград справжніх шампанських сортів з найкращих за складом ґрунтів мініділянок нашого теруару

• Регулюємо навантаження на кущ. Залишаючи 1,5-1,7 кг на лозі, даємо змогу цим ґронам ввібрати найкраще

• Збираємо та сортуємо виноград лише вручну

• Здійснюємо контроль якості на кожному етапі разом з міжнародними експертами SARL Derenoncourt


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту