ОДЕСА, 11 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – СЕО виноробного підприємства SHABO розповів, як вересневі дні визначають майбутні характеристики благородних напоїв.
Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Георгія Іукурідзе.
В повідомленні підприємства сказано:
А що для вас цей період зміни сезонів? Коли вночі та зранку вже по-осінньому прохолодно, а вдень наче літо.
Для винограду – ідеальний час! Такі перепади температури допомагають в розвитку органолептики та структури вин. Я навіть не знаю, чи можу передати вам, як ми чекаємо на результат цього врожаю..
Прогнози небувалі!
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.017Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |