ОДЕСА, 01 ЛИСТОПАДА 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO презентує свій Ice Wine, вироблений з винограду, що відчув на собі морози.
Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.
В повідомленні підприємства сказано:
Витончене. Особливе. Іменоване “крижаним”.
Так ви не помилились, мова йде саме про Ice Wine. Ми створюємо його за унікальною технологією з використанням кріогенної екстракції. Якщо коротко, ми змушуємо виноградні ягоди відчути на собі вплив низьких температур до -7 °C. Тобто натуральна солодкість Ice Wine — це результат делікатного тактичного заморожування винограду.
І вино набуває неймовірного, свіжого смаку з тонами меду і пряних трав та довгим і теплим посмаком.
Понад 15 кг (!) винограду ми використовуємо для виробництва лише однієї пляшки вина 0,375 л.
Наше “крижане вино” створене з відбірного винограду білого сорту Рислінг Рейнський, ґрона якого ми збираємо вручну.
Усього за сезон — лімітована колекція до 3 000 пляшок.
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.016Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |