ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO готуються до весни
17:30 / 26.02.2023
Бізнес

ОДЕСА, 26 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO проводить обрізку виноградної лози, щоб забезпечити найвищу якість вина майбутнього урожаю.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:В повідомленні підприємства сказано:

Там, де пауз не існує.

Наш теруар Шабо. Дихає та надихає.

Та серед усієї романтики, що закохує, бачимо в ньому нашу точку опори.

Своєю точкою опори називаємо і справу життя SHABO – плекати рідну землю, її багатство, створювати якісне вино та доносити всю унікальність теруару в цьому продукті від природи.

Зараз на фінальній стадії обрізка винограду. Вона триває кілька місяців і завершується до початку того, як лоза прокинеться (як правило, наприкінці березня). Наша команда встигла опрацювати 90% з 1 200 га.

– Без щоденного догляду за теруаром не можна очікувати на відмінний результат, – акцентують наші виноградарі. – Інакше будуть погано рости лози, вони матимуть дрібні ґрона та ягоди поганої якості.

І додають: “У нашій справі важливий кожен момент, кожна дія. Робили й будемо робити все від нас залежне. Щоб далі винороби мали змогу створити те, що по-справжньому розкриває всю палітру нашої української землі та її можливостей”.

Не за горами час, коли всі разом будемо затамовувати подих в очікуванні нового врожаю 2023. А зараз вдихаємо повними грудьми, адже скоро той самий момент… до весни залишилось зовсім трохи…


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.016
Перейти на повну версію сайту