ОДЕСА, 14 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO вже завершило обрізку понад 95% своєї виноградної лози.
Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.
В повідомленні підприємства сказано:
Там, де пауз не існує.
Наш теруар Шабо. Дихає та надихає.
Та серед усієї романтики, що закохує, бачимо в ньому нашу точку опори.
Своєю точкою опори називаємо і справу життя SHABO – плекати рідну землю, її багатство, створювати якісне вино та доносити всю унікальність теруару в цьому продукті від природи.
Зараз на фінальній стадії обрізка винограду. Вона триває кілька місяців і завершується до початку того, як лоза прокинеться (як правило, наприкінці березня). Наша команда встигла опрацювати понад 95% з 1 200 га.
– Без щоденного догляду за теруаром не можна очікувати на відмінний результат, – акцентують наші виноградарі. – Інакше будуть погано рости лози, вони матимуть дрібні ґрона та ягоди поганої якості.
І додають: “У нашій справі важливий кожен момент, кожна дія. Робили й будемо робити все від нас залежне. Щоб далі винороби мали змогу створити те, що по-справжньому розкриває всю палітру нашої української землі та її можливостей”.
Не за горами час, коли всі разом будемо затамовувати подих в очікуванні нового врожаю 2023. А зараз вдихаємо повними грудьми, адже скоро той самий момент…
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.012Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |