ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
Вина SHABO отримали найпрестижнішу міжнародну нагороду на Decanter World Wine Awards
15:59 / 08.06.2023
Бізнес

ОДЕСА, 08 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO отримало «платину» на найпрестижнішому міжнародному професійному конкурсі Decanter World Wine Awards.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Platinum для українського вина! Вино SHABO отримало платинову медаль на Decanter World Wine Awards — найпрестижнішому у світі винному конкурсі. Це — перша платина для України за всю історію Decanter. Таку винагороду отримують менше 0,68% з 18 250 представлених на конкурсі вин.

У 2021 році SHABO першими принесли до скарбниці міжнародних нагород для українських вин дві золоті медалі Decanter: SHABO Шардоне Grande Reserve 2015 та SHABO Каберне Grande Reserve 2017. Платина цього року — для SHABO Muscat Ottonel Limited Edition 2016 — великий крок вперед до світового визнання українських вин.

Ви тільки уявіть собі масштаб! Майже 20 тисяч вин з 57 країн, 236 міжнародних винних експертів, включаючи 53 «Masters of Wine» та 16 «Master Sommeliers», які приїхали з 30 країн. І всі ці імениті судді, зіркові експерти та талановиті регіональні винні спеціалісти під час сліпих дегустацій оцінювали кожен ковток у келиху!

Золотих медалістів обирають після трьох дегустацій, а платинових — після додаткової дегустації, яку проводять головні члени журі.

Крім того, у цьому році вина SHABO отримали на Decanter інші нагороди, про які ми розповімо у наступних публікаціях.

Горді представляти Україну та великі українські вина, що далі набувають визнання. Такі нагороди закарбовують місце України на винній мапі світу!

Вина-переможці SHABO 2023-го року доступні в один клік за посиланням

https://bit.ly/_Decanter


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту