ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO представили оригінальні ігристі вина
16:22 / 08.08.2023
Бізнес

ОДЕСА, 08 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO представляє три ігристі вина, які мають допомогти насолодитись кожною миттю прекрасного літа.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Серпень дарує грайливий та легкий настрій, який переливається на сонці усіма відтінками радості та іскрить бульбашками емоцій, начебто гарне ігристе. До речі, зустрічайте нашу добірку витончених та гарних ігристих вин:

✔️Ігристе біле напівсолодке SHABO Special Edition Muscat: має тонкий аромат персика та цитрусових з елегантними квітковими тонами. Округлий, тривалий, з ідеальним балансом між солодкістю і свіжістю, його смак заворожує. Важлива деталь: колекція ігристих вин SHABO Special Edition виготовлена за технологією Charmat Lungo, що зберігає свіжість в ароматиці.

✔️Ви полюбляєте брют? Тоді ігристе SHABO Classic брют біле здивує поціновувачів елегантним ароматом, що розкривається нотами квітучої акації та відтінками стиглого персика. Має свіжий, з виразною кислотністю, тривалий, округлий і збалансований смак.

Ця вишукана колекція витриманих ігристих вин SHABO створена за класичним методом шампанізації в пляшках.

✔️Перлина нашої «ігристої» добірки — лімітована колекція природно-напівсухих ігристих SHABO Natural Limited Edition. Створена за унікальною технологією зупинки бродіння холодом, тому має натуральну солодкість…без додавання зайвого цукру. На вибір: ніжне Rose з елегантним ароматом малини та полуниці, або Золоте Muscat Ottonel з ароматом мускату та легкими цитрусовими нотами.

Бажаємо вам насолодитись кожною миттю прекрасного літа. Усі ігристі вина SHABO доступні в один клік в Інтернет-магазині за посиланням bit.ly/4507nwz


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.010
Перейти на повну версію сайту