ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
SHABO святкує 20-ліття
16:12 / 18.12.2023

ОДЕСА, 18 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO за 20 років роботи здобуло 500 нагород топових винних конкурсів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Рівно 20 років тому родина Іукурідзе поклала початок розвитку Культури Вина в Україні, створивши компанію SHABO.

І в цей святковий день хочемо поділитися з вами нашими досягненнями та мріями, які збулися за цей час.20 років — це лише цифра, один з етапів життєвого циклу, головне — це наші здобутки й те, що увійшло та увійде в історію.

А історія SHABO, як і будь-яка велика історія, починається з людини, цілеспрямованості, жаги та сили, які змогли відбудувати та відновити повністю занедбану за радянських часів виноробню. А велика мрія та безмежна підтримка і віра сім'ї, вдихнули у цю виноробню життя. Саме завдяки цьому було створено Велике Вино України. І це все про сім’ю Іукурідзе та її ядро — Важу Гіоргійовича.

«Вино тисячоліттями супроводжує людину. Воно є мірилом цивілізації та критерієм якості життя. Воно є здобутком культури та фактором суспільного життя» – саме ця цитата відображає наш підхід до виноробства, уособлює філософію та місію бренду, яку ми несемо.

500 нагород топових винних конкурсів, статус КНП (контрольованих за походженням вин), унікальний Центр Культури Вина SHABO – це ті надбання, якими ми можемо пишатися. Але головною рушійною силою для нас є любов та довіра споживачів. Саме вони надихають та спонукають до нових досягнень.

Дякуємо, що були з нами протягом цих 20 років. Найкраще для нас привітання – келихи, наповнені винами SHABO.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту