ОДЕСА, 03 СІЧНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO поділилось секретами виготовлення преміальних вин лімітованої колекції.
Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.
В повідомленні підприємства сказано:
Обирайте вина лімітованої колекції витриманих тихих вин SHABO.
Адже створені за принципами преміального виноробства:
🍷Використання власного винограду теруару Шабо, виноградні лози якого були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.
🍷Задля створення продукту виняткової якості, кількість виноградних грон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 — 2,5 кг для червоних та до 1,5 — 1,7 кг для білих сортів.
🍷Виноградні грона збирають вручну в ящики та через 15 хвилин доставляють у Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі. Там виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та перероблення. Далі відбувається процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.
🍷Вина витримуються в дубових баріках 9-12 місяців
🍷Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).
Гарантуємо, вас вразить це колекція вин!
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.015Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |