ОДЕСА, 10 ВЕРЕСНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO розповіло як природа Одещини допомагає виробляти унікальне вино.
Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.
В повідомленні підприємства сказано:
Теруар — це «ДНК» вина.
Він включає клімат, рельєф, кількість сонячних днів, вологість і склад ґрунту.
У Шабо все це ідеально поєднується: піщані береги Дністровського лиману, чудовий клімат, родючі ґрунти і свіже духмяне повітря.
Природні умови конкретного місця впливають на смак ягід, з яких потім роблять вино. Це і є основою для «ДНК» вина.
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.012Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |