ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
«Хочу в Одессу»: в рамках фестиваля в течении «длинных выходных» продолжаются мероприятия
16:26 / 28.06.2021
Культура

ОДЕССА, 28 ИЮНЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Жемчужине у моря в рамках фестиваля «Хочу в Одессу» проходит ряд разнообразных мероприятий.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Департамента культуры и туризма Одесского городского совета.

В сообщениях Департамента сказано:

27 червня в парку ім. Т. Г. Шевченка на сцені «Ракушка» в рамках фестивалю фестивалів «Хочу до Одеси!» відбувся театральний фестиваль» Між іншим...», який зібрав аншлаг на естрадному майданчику. Всі, хто любить театр, комедію і буфонаду, фольклор і веселі і повчальні історії, філософію життя і граціозний балет, змогли побачити все це протягом одного дня. Організатор фестивалю-Муніципальний театр духової музики ім. О. Саліка наповнив програму на відкритому майданчику виступами дитячого театру, студентського та професійного. Ведуча Олена Шаврук представляла колективи, змінюючи образи відповідно до характеру виступу.

Дитяча Театральна Школа порадувала повчальними історіями з гумором і класичним сюжетом «Пеппі Довга панчоха» та «Переполох», Театр Юного Глядача виступив з прем*єрною виставою «Клубок казок», колектив «ExGroup «Soul Beat» у хореографічній постановці «Симфонія життя» представив 7 стилів, розповівши цікаву психологічну історію. Театр Перуцького з музично-поетичною виставою» Ніч змусив подумати над земним існуванням і свободою особистості. А всіма улюблений в Одесі театр Буффон розсмішив до сліз своєю іскрометною комеддією 4D Pridurki», яка набула звання лауреату на Нью-Йоркському фестивалі «Цегла» та звання «Дуркач вищої категорії» на першому міжнародному фестивалі клоунів і мімів «Комедіада» за сценарієм й режисуру. Як відзначили глядачі фестивалів театрального і поетичного, це нова сходинка розвитку мистецтва на естрадному майданчику, яка також потрібна одеській публіці і гостям міста. Директор муніципального театру ім. О. Саліка Iрiна Тимах вручила всім учасникам дипломи.

Універсальне поєднання міцності характеру, витримки, цілеспрямованості, гострого розуму і водночас, жіночності, вишуканості, граційності, чарівності та мудрості. Все це про наших учасниць найкрасивішого фестивалю в рамках «Хочу до Одеси» — «Місіс Туризм Україна 2021».

Запрошуємо всіх на грандіозний Фінал 28 червня о 19.00 у Літньому театрі (Міський сад).


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту