ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
«Хочу в Одессу»: в рамках фестиваля в течении «длинных выходных» прошли интересные мероприятия
15:08 / 29.06.2021
Культура

ОДЕССА, 29 ИЮНЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Жемчужине у моря в рамках фестиваля «Хочу в Одессу» прошел ряд разнообразных мероприятий.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Департамента культуры и туризма Одесского городского совета.

В сообщениях Департамента сказано:

28 червня в рамках фестивалю «Хочу до Одеси «в Літньому театрі Міського саду пройшов фінал «Місіс Worldwide 2021», «Місіс Туризм Україна 2021».

- Одеса гарне місто і люди, які живуть в ньому вміють цінувати справжню красу, духовну і тілесну, — сказала директор Департаменту культури та туризму Одеської міської ради Тетяна Маркова. — Всі хто беруть участь у цьому конкурсі вже переможниці, тому що вони цілеспрямовані, творчі, красиві жінки. Проекти Тетяни Савченко втілюють важливе завдання нести красу, підтримувати статус нашого міста і підтверджувати те, що жінка — це особливий світ.

На сцені постали 14 красунь з Одеси, Харкова, Южного та інших міст України. Спочатку учасниці постали в розкішних нарядах. Потім показали спільний танець. І звичайно, продемонстрували свої таланти в хореографії, вокалі та своїй роботі. Відмінність цього конкурсу була в тому, що прекрасні леді показали себе не тільки із зовнішнього боку, але і представили свій яскравий внутрішній світ, своє розуміння життя у відеороликах. Професійне журі підвело підсумки конкурсів та назвало переможців. Всі фіналістки отримали титули. «Місіс Одеса 2021«стала Оксана Макушева,«Місіс туризм Україна 2021» Анастасія Шайдуліна. А «Місіс Worldwide 2021» Ліліана Пеньковська. Організатор конкурсу Тетяна Савченко нагородила переможниць, зазначивши, що для учасниць конкурсу відкрито весь світ і чекає участь у різних заходах, форумах краси, і можливість представити нашу країну на міжнародному рівні.

До Дня Конституції в рамках фестивалю «Хочу в Одесу» в парку ім. Т. Г. Шевченко пройшов реп-фестиваль «Перехід», який зібрав музичні колективи Одеси, Миколаєва, Вознесенська. На сцені виступили також майстри хіп-хопу. Свято репу відвідали сотні одеситів і гостей міста.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.018
Перейти на повну версію сайту