ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одесский историко-краеведческий музей празднует 65-летие
16:45 / 31.08.2021
Культура

ОДЕССА, 31 АВГУСТА 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Одесском историко-краеведческом музее прошли торжества, посвященные его 65-летию.

Об этом, как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», сообщается на Фейсбук-странице Южного межрегионального отдела Украинского института национальной памяти.

В сообщении УИНП:ЮГ сказано:

Одеському історико-краєзнавчому музею — 65!

За роки своєї плідної, багатогранної й активної діяльності музей перетворився на потужний культурний та просвітницький заклад, значний духовний центр популяризації історії нашої держави, центр краєзнавства і дослідження Одещини, де працюють справжні ентузіасти, знавці своєї справи.

З нагоди 65-річчя в музеї відбулися урочисті збори, де були відзначенні співробітники, партнери, меценати, поповнювачі музейних колекцій та інші друзі музею грамотами, дипломами та почесними відзнаками.

На запрошення організаторів керівник Південного міжрегіонального відділу взяв участь в урочистостях та привітав Одеський історико-краєзнавчий музей з 65-річчям.

“Дякуємо за плідну співпрацю та масштабну діяльність музею. За цей час музей зміцнів та розширився, здобув багатогранний досвід сучасних практик музейної діяльності. Впевнені, що музей чекають нові перспективи, а колектив досягне нових успіхів у своїй роботі!” — зазначив С.Гуцалюк.

Крім того, директорка Одеського історико-краєзнавчого музею Віра Солодова відзначила грамотою “За творчу співпрацю” Південний міжрегіональний відділ УІНП.

Дякуємо за співпрацю!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.056
Перейти на повну версію сайту