ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Стала відомою дата проведення Одеського кінофестивалю
11:28 / 14.12.2021
Культура

ОДЕСА, 14 ГРУДНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Організаційний комітет Одеського міжнародного кінофестивалю оголосив дати його проведення у 2022 році.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури і туризму Одеської міської ради.

В повідомленні Департаменту сказано:

13-й Одеський міжнародний кінофестиваль оголошує дати проведення — відбудеться з 23 до 30 липня 2022 року в Одесі.

“Одразу після завершення Одеського міжнародного кінофестивалю команда починає планувати проведення наступного фестивалю. І зараз ми раді оголосити дати улюбленої події літа всіх українських кіноманів. 13-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 23-30 липня наступного року в Одесі.

Традиційно на глядачів Одеського міжнародного кінофестивалю чекатимуть найочікуваніші прем’єри українських та міжнародних фільмів, а також світових фестивальних хітів і арт-хітів, які невдовзі виходитимуть в український прокат.

Також в межах 13-го ОМКФ відбудеться професійна секція Film Industry Office — платформа для професійної комунікації, підтримки та розвитку українських кінопроєктів та кіноіндустрії в цілому. Крім того, відбудеться Літній Кіноринок для представників кінокомпаній та кінотеатрів та Літня Кіношкола, що складається з серії майстер-класів та творчих зустрічей з метрами кіноіндустрії.

Деталі про програму та старт прийому заявок на участь фільмів у 13-му ОМКФ будуть оголошені на початку 2022 року.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту