ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Свята тривають: в Одесі відбувся «Різдвяний концерт хорів»
14:33 / 17.01.2022
Культура

ОДЕСА, 17 СІЧНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Вчора, 16 січня, в Arthub Odessa, в Муніципальному театрі відбувся «Різдвяний концерт хорів».

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури і туризму Одеської міської ради.

Мистецький захід відкрив відкрив хор хлопчиків «ОДЕСИТ» та хор «ТОНІКА» Мистецької школи №4 м.Одеси (худ.керівник і диригент: Найданов Назар Сергійович, хормейстер: Косенко Марія Серафимівна, концертмейстер: Куцов Дмитрій Германович).

Хоровий колектив «FUSION SOUND» Мистецької школи 15 ім. Т. І. Боєвої разом з естрадно-джазовим хором університету Ушинського під орудою Єлизавети Ведмедовської виконали різвяно-новорічну програму разом з інструментальним супроводом у складі: ️ Анастасія Лістовська — фортепіано, Микола Пархоменко — ударні, ️ Максим Кашинский — саксофон.

Взяла участь у концерті і хорова капела «Сhorus Fest» — лауреат міжнародних конкурсів. Керівник: заслужений діяч мистецтва України, професор Одеської національної музичної академії — Ніна Заболотна.

Також на концерті виступив інший лауреат міжнародних конкурсів — аматорський хор «Ave musica». Художній керівник та головний диригент: Савенко Сергій, хормейстери: Громова Марія та Лейченко Каріна.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту