ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
«Кому будет нужно ваше искусство кровавое»: вместо премьеры в Одесской опере композитор записывает обращение к россиянам из бомбоубежища
09:44 / 07.03.2022

ОДЕСА, 07 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Вместо подготовки премьеры в Одесском Национальном Академическом театре Оперы и Балета киевский композитор Александр Родин вынужден записывать обращения к российским коллегам из бомбоубежища.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Одеська Опера / Odesa Opera».

У повідомленні театру сказано:

#StayWithUkraine

💭 До 24 лютого в Одеській Опері вирувало насичене мистецьке життя: тривала підготовка до прем’єри опери Олександра Родіна “Катерина”. Репетиції, пресконференції, інтерв’ю, створення костюмів та декорацій. Одеська Опера жила “Катериною”.

📝Пліч-о-пліч з колективом театру працював композитор Олександр Родін, киянин. Нині Олександр записує звернення до діячів мистецтв Росії та Білорусі з бомбосховища, де мільйони українців змушені проводити години, ночі, а іноді й дні.

💭Композитор закликає зупинити цю несправедливу війну:

“Ви мабуть зараз переймаєтесь, хвилюєтесь, готуєтесь до концертів, вистав, до прем'єр. А ми ховаємо у підвалах наших дітей. Від російських снарядів, від російських бом. Тут війна. Тут російські солдати вбивають наших дітей. Вдумайтесь…”

🙏🏻Віримо, що нас почують!

🇺🇦Віримо у перемогу та Україну!

Alexander Rodin

#OperaOdesa #Ukraine #Odesa #ОдеськаОпера #Україна #НіВійні #Катерина #StopWar


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту