ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одеські митці провели благодійний концерт у Всесвітньому Клубі Одеситів
11:54 / 30.05.2022

ОДЕСА, 30 ТРАВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – У Всесвітньому Клубі Одеситів в рамках циклу благодійних концертів “З любов'ю до України” відбувся концерт солістів театру “Багатоголосся рідної землі” за участю артистів Одеського національного академічного театру опери та балету.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Одеська Опера / Odesa Opera».

У повідомленні театру сказано:

З любов'ю до України та неймовірно теплою атмосферою, минув суботній вечір у Всесвітньому Клубі Одеситів. В цей вечір, в рамках циклу благодійних концертів “З любов'ю до України” відбувся концерт солістів театру “Багатоголосся рідної землі”.

🔹 У вступній частині концерту традиційно Всесвітній Клуб Одеситів передав бійцям Територіальної оборони Одеської області бронежилети для надійного захисту бійців.

💭До присутніх також звернулась заслужена артистка України, завідувачка оперної трупи театру Наталія Ютеш, висловивши слова подяки ГО “Всесвітній Клуб Одеситів” за можливість творити і допомагати Збройним Силам України, виступаючи на концертних майданчиках Клубу Одеситів. Пані Наталія звернулась зокрема й до слухачів: “Можливість виступати перед вами, бачити ваші очі, чути ваші оплески — це зараз дуже цінна можливість”.

⚜️Свій талант глядачам дарували провідні солісти театру: народна артистка України Лариса Зуєнко, Юлія Терещук, Сергій Узун, Олександр Прокопович, Ілля Марків та Василь Добровольський. За роялем — провідний концертмейстер театру — Ігор Парада.

💫 В другій частині концерту для глядачів виступив Камерний ансамбль солістів Одеської Опери. З любов’ю до України майстерно музикували: Олена Іонова, Іван Аврятов, Юрій Данчев, Андрій Селін, Євгеній Довбиш та Леонід Попов.

🎶 Цього вечора звучала багатогранна палітра музики зарубіжних та українських композиторів: ліричні та жартівливі пісні, які подарували присутнім усмішки і надію на перемогу.

🙏🏻 Щиро дякуємо ГО “Всесвітній Клуб Одеситів” та усім причетним за організоване музичне дійство!

🇺🇦Разом до Перемоги!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту