ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Театр зі звільненого Херсона дав спектакль в Одесі
16:49 / 02.12.2022

ОДЕСА, 02 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша представив одеситам виставу «Лишатися (не) можна...».

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

«Лишатися (не) можна...»

Саме так називається надзвичайно емоційна вистава Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша, яку впродовж двох днів мали можливість побачити одеські глядачі. Вистава про пережите, про жах, біль і приниження під час окупації.

«Це — документальна вистава, що проходить у форматі «глядач на сцені і тому ти пропускаєшь через себе кожне слово. Це те творче, національне єднання, що зараз так важливо для нас, українців» — сказала директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської ОВА Олена Олійник.

Окрім херсонських акторів у виставі також бере участь зірка українського театру і кіно, відома акторка, а з початком війни ще й волонтерка — Римма Зюбіна.

За дорученням Начальника Одеської ОВА Максима Марченка, його заступник Ігор Ткачук, зустрівся з директором театру ім.Куліша Олександром Книгою та подякував усьому акторському складу за надзвичайну роботу.

Він запевнив, що херсонці, як і раніше можуть розраховувати на допомогу Одещини в усіх питаннях і проблемах, адже вже зараз, кожного дня, ми приймаємо і розміщуємо сотні жителів Херсонщини та будемо продовжувати допомагати.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту