ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одеська опера зібрала аншлаг на «Кармен»
10:45 / 07.12.2022

ОДЕСА, 07 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Артисти Одеського національного академічного театру опери та балету представили глядачам «нове прочитання» всесвітньовідомої опери «Кармен».

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Одеська Опера / Odesa Opera».

У повідомленні театру сказано:

НА СЦЕНІ ОДЕСЬКОЇ ОПЕРИ — ЖАГУЧА “КАРМЕН”

🔸4 грудня на сцені Одеської національної опери знову запалали іспанські пристрасті: після тривалої перерви відбувся показ опери Ж. Бізе “Кармен”. За диригентським пультом цього дня постав головний диригент театру, маестро В’ячеслав Чернухо-Воліч. Під орудою маестро пристрасті вирували на сцені у виконанні провідних солістів опери, артистів хору, балету та оркестру.

🔹Цей яскравий вечір став особливим для заслуженого артиста України Олега Злакомана, адже він, вперше на сцені Одеської Опери, з великим успіхом виступив у партії Хозе. В партії Моралеса дебютував соліст опери Василь Добровольський. Вітаймо дебютантів з феєричними виступами в партіях! Бажаємо овацій, аншлагів та очікуємо на нові, яскраві партії!

🔸Легендарні образи опери також втілювали на сцені солісти опери: Катерина Лян, Анастасія Голуб, Олексій Жмуденко, Павло Смирнов, Олексій Грузін, Аліна Ворох, Зореслава Долга та Сергій Узун.

✨В день свого повернення на сцену Театру, “Кармен” заслужено зібрала аншлагову залу, навіть в умовах воєнного часу. Щиро вітаємо всіх причетних до показу!

#OperaOdesa #Ukraine #NoWar #Odesa #Carmen #StandWithUkraine #ОдеськаОпера #Україна #Одеса #Кармен #НіВійні


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту