ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Український театр Одеси, попри війну, порадував глядачів прем’єрою
08:45 / 13.12.2022

ОДЕСА, 13 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька представив глядачам прем’єру вистави «Метод».

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька.

У повідомленні театру сказано:

Вітаємо творчий колектив, а особливо режисерку Тетяну Губрій, асистента режисерки Олександра Самусенка,

художницю Юлію Зауличну, з успішною прем’єрою вистави «Метод» за твором Жорді Гальсерана, яку створено за грантом Президента України для молодих діячів у галузі театрального мистецтва.

Офісний трилер, розіграний Дмитром Усовим, Володимиром Гладким, Богданою Шиманською та Павлом Примаком, повністю полонив увагу глядачів й викликав бурхливі емоції!

З перших хвилин сценічного дійства глядачі ошелешено спостерігали за тим, що ж відбувалася зовсім поруч з ними, буквально на відстані витягнутої руки, адже всі учасники дійства були на сцені. Як справжній детектив, історія тримала в напрузі глядацьку залу до останньої репліки! Овації ж не вщухали довго-довго!

Тож бажаємо виставі тривалого сценічного життя, постійних аншлагів, успішної фестивальної долі, а шанувальникам нашого театру – нових приємних вражень від наших вистав.

Наступна премєра вже незабором!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту