ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одещина проводить для своїх маленьких мешканців новорічні вистави
16:39 / 25.12.2022

ОДЕСА, 25 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одеській обласній військовій адміністрації вирішили не відмовлятись від традиційних новорічних вистав для дітей.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Одеська обласна військова адміністрація спільно з Одеською обласною радою, до Нового року та Різдва, організували серію святкових заходів для маленьких мешканців Одещини.

Сьогодні діти захисників і захисниць, переселенці з інших регіонів, поринули у чарівний світ українського мистецтва та побачили захопливу виставу в Одеському академічному музично-драматичному театрі ім.Василька «Ніч перед Різдвом». А завтра малеча відвідає Одеський національний академічний театр опери та балету. До того ж, всі маленькі гості отримають солодкі подарунки.

«Незважаючи на те, що нашим дітям випало зростати в часи війни, ми аж ніяк не можемо залишити їх без свята. Врятувати дитинство — це теж потужна частина нашого спротиву російським окупантам. Ми вирішили організувати такі заходи, аби дітки мали можливість хоч ненадовго побувати у новорічній казці, — сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту