ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
На вікенд в Одесі пройде Інтелект-форум
18:10 / 07.06.2023

ОДЕСА, 07 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – 9-11 червня 2023 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться щорічний Інтелект-форум.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції Одеської міськради.

У повідомленні департаменту сказано:

9-11 червня 2023 року під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться Інтелект-форум – щорічний загальнонаціональний комплексний проєкт соціокультурного та науково-комунікативного спрямування, в рамках якого буде проведено XXIII Всеукраїнську виставку-форум «Українська книга на Одещині» та Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «IV ОдесаБібліоСаміт».

10 червня о 10:00 в УЧЗ ЦБС для дітей м. Одеси в межах форуму «Українська книга на Одещині, відбудеться лекція української науковиці, письменниці, літературного критика, старшого наукового співробітника Національної бібліотеки України ім.Вернадського, провідного бібліографа Національної бібліотеки України для дітей Натальї Марченко на тему «Видання для дітей доби Незалежності в Україні: ключові орієнтири та вектор розвитку».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту