ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
7 листопада в одній з одеських бібліотек представили проект «Жахи війни».
17:05 / 08.11.2023

В Одесі презентували проект «Жахи війни» ОДЕСА, 08 ЛИСТОПАДА 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – 7 листопада в одній з одеських бібліотек представили проект «Жахи війни».

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції Одеської міськради.

У повідомленні департаменту сказано:

7 листопада у центральній міській бібліотеці ім. Івана Франка пройшла презентація проекту «Жахи війни», організованого Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Національно університету «Одеська політехніка» при підтримці Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради та при сприянні Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради.

Мета проекту полягала в приверненні уваги до патріотичного виховання молоді, формування зрілого, поважливого ставлення до воїнів Збройних Сил України, висвітленні проблематики військових злочинів через призму творчості, а також задля збагачення сучасного українського мистецтва.

Захід розпочався з хвилини мовчання та вступного слова від керівництва Наукового товариства, де зазначалося, що завдяки активній співпраці Наукового товариства з Департаментом праці та соціальної політики Одеської міської ради, лише за пів року організовано та проведено дванадцять подібних культурних проєктів. Крім того, організатори заходу висловили вдячність департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради сприяння в проведені презентації проекту.

На заході був проведений тематичний концерт від «ТОП» Театру одеської політехніки під керівництвом Бабицької Марії Володимирівни. Концертна програма базувалась в переважній більшості на творах із проектів «Жахи війни» та «Тризуб».

Також, організатори заходу долучились до акції збору книг для військо службовців та передали примірник проекту «Тризуб» керівництву бібліотеки.

Дякуємо всім причетним за участь.

Україна переможе!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту