ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Екологія
Браконьєр під Одесою виловив майже 200 кілограмів риби
11:37 / 19.02.2022
Браконьєр під Одесою виловив майже 200 кілограмів риби

ОДЕСА, 19 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці Одещини викрили браконьєра у вилові майже 200 кілограмів риби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

За ніч незаконного рибальства на Сухому лимані 40-річний мешканець Холодної Балки витяг сітками 216 лобанів. Зараз встановлюється сума збитків, завданих державі діями правопорушника.

Близько шостої години ранку чоловік потрапив до поля зору співробітників сектору реагування патрульної поліції. Вони спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення та працівниками СБУ несли службу з охорони правопорядку на стаціонарному посту.

Човен, незаконний вилов і знаряддя лову у браконьєра вилучили. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (незаконне заняття рибним промислом) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування слідчі призначать низку експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі терміном до трьох років.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту