ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Екологія
На ряді водойм Одещини дозволено риболовлю
18:31 / 22.06.2022

ОДЕСА, 22 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Одеський рибоохоронний патруль інформує про завершення заборони на вилов риби на річці Дністер з рукавом Турунчук.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеського рибоохоронного патруля.

У повідомленні відомства сказано:

Нагадуємо, що на водоймах Одещини добігають свого кінця терміни нерестової заборони.

Так, з 21 червня можна ловити рибу в р. Дністер з рукавом Турунчук та заплавних озерах згідно Правил любительського та спортивного рибальства.

Звертаємо увагу, що продовжує дію наказ Білгород-Дністровського Прикордонного Загону від 11.04.2022 №447-АГ щодо обмеження плавання усіх маломірних суден та інших плавзасобів у прикордонній смузі, за винятком суден флоту рибної промисловості при наявності дозвільних документів на промисел, у межах внутрішніх вод (акваторії водойм).

На р. Південний Буг в межах Одеської області, ріки Кодима, Тилігул, Великий та малий Куяльник, Барабой, інші малі ріки Одеської області з їх придатковими системами (крім водойм, які знаходяться в оренді) заборона на вилов риби триває до 14 липня.

Одеський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов'язки в умовах воєнного стану. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону «гарячої лінії» відомства: (098) 798-47-93.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту