ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
В Одессе после капремонта открыли школу, а в её пригороде – новый садик
09:26 / 07.10.2021
Образование

ОДЕССА, 07 ОКТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий рассказал о строительстве и реставрации образовательных учреждений в регионе.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

В сообщениях облгосадминистрации сказано:

Школу №41 в Одесі урочисто відкрили після капітального ремонту. Об’єкт відновлено в рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомляє голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

«Одеська школа №41, знову відкрила свої двері для понад 200 учнів. Дякуємо Європейському інвестиційному банку за фінансову підтримку в оновленні цього навчального закладу. Розвиток сучасної соціальної інфраструктури є важливим та одним із ключових завдань Одеської обласної державної адміністрації, зокрема, у рамках реалізації Програми Президента «Велике будівництво», — зазначив Сергій Гриневецький.

Зокрема, у рамках проекту відремонтували та утеплили покрівлю, замінили внутрішні інженерні мережі. У будівлі школи провели термомодернізацію, а на території закладу здійснили благоустрій та облаштували спортивні майданчики.

***

В селі Усатове, в рамках програми Президента «Велике Будівництво» збудовано дитячий садок-ясла. Комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців громади – в пріоритеті керівництва Одеської ОДА, зазначає голова облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

«Більше жодних сірих коробок: на Одещині, в рамках «Великого Будівництва», будують яскраві, комфортні, сучасні дитячі садки. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно, інфраструктура та надання медичних послуг і – освіта. Збудували прекрасні ясла-садок в селі Усатове. Будують Авангардівський НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) – загальноосвітня школа І ступенів» в селищі Авангард на 240 місць. Триває реконструкція Бородинського НВК. Розпочато реконструкцію дитячого садка “Сонечко” в селі Іллінка, Одеського району і триває будівництво дитячого садку на 90 місць в селищі Таїрове» – повідомляє голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту