ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
ОНУ им. И. И. Мечникова организовывает встречи своих студентов с потенциальными работодателями
17:02 / 08.10.2021
Образование

ОДЕССА, 08 ОКТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Студенты Одесского Национального университета имени И.И.Мечникова участвуют во встречах с потенциальными работодателями.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом сообщается на Фейсбук-странице «Новости Одесского университета».

В сообщениях вуза сказано:

7 жовтня 2021 року на базі кафедри французької філологіі РГФ ОНУ відбулася чергова зустріч здобувачів вищої освіти ступенів бакалавра і магістра спеціальності 035, спеціалізації 035.055 Романські мови та літератури (переклад включно), перша — французька зі стейкхолдерами, Генеральним директором Альянс Франсез Alliance Française Odessa / Альянс Франсез Одеса (найбільшої в світі некомерційної асоціації, що має на меті розповсюдження французької мови та культури за межі Франції) Ярославою Леженцевою та Прушковською Анастасією, представницею Кампюс Франс Campus France. На меті зустрічі було висвітлення питань працевлаштування студентів, зокрема, в якості викладачів Alliance Française; отримання стипендії для продовження навчання у ЗВО Франції; складання міжнародних іспитів DELF, DALF, TEF, TEFAC; культурних заходів, які проводяться Alliance Française. Не оминули увагою той факт, що кафедра французької філологіі знаходилася у витоків Alliance Française у місті Одеса.

***

Студентам випускного курсу коледжу вже час визначатися з майбутнім місцем роботи. Продовжуємо серію зустрічей з потенційними роботодавцями та стейкхолдерами.

Минулого тижня студенти спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування зустрічались з керуючим Центральним відділенням ПАТ «МТБ Банк» у м. Чорноморськ Андрієм Путіховим.

Студенти спеціальності Соціальна робота відвідали Одеський міський центр зайнятості, поспілкувалися з працівниками та психологом.

А цього тижня студенти спеціальності Прикладна математика мали змогу поспілкуватись з Solution Architect ABCloudZ Андрієм Царюком.

Студенти дізналися від практиків про сучасний стан сфери їх майбутньої діяльності та перспективи розвитку.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту