ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
Одеські школярі перемогли на міжнародному конкурсі ІТ-шників
17:29 / 03.11.2021

ОДЕСА, 03 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Мексиці, в онлайн-форматі, відбувся світовий фінал Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2021».

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради.

У змаганнях взяли участь команди з 10 країн світу, а Україну представляли у фіналі конкурсанти та їх наставники з Києва, Дніпра, Дунаївців (Хмельницька обл.), Житомира, Львова, Одеси та Покровська (Донецька обл.). Одесу представляли учні та вчителі загальноосвітньої школи №65 І-ІІІ ступенів.

Учасники змагалися в номінація «Апаратні пристрої, «Програмування», «Комп’ютерне мистецтво» та «Короткометражний фільм». Журі конкурсу оцінювало не тільки якість виконання робіт, а й вміння їх презентувати англійською мовою.

За результатами змагань юні одесити отримали нагороди. Зокрема, золоті медалі у номінації Short Movie з проєктом Endowment at school здобули учні 9-го класу Одеської ЗОШ № 65 Адем Башбога та Андрій Журавльов, керівник проєкту — вчитель інформатики Алла Омельченко.

Срібними медалями нагороджені:

- у номінації Computer Art за проєкт Life through ordinary things — учениця 9-го класу Одеської ЗОШ № 65 Юлія Бутук, керівник проєкту — вчитель інформатики Олег Пустовойт;

- у номінації Short Movie за проєкт Trigonometry of borscht — учениці 9-го класу Одеської ЗОШ № 65 Софія Будзика та Лоліта Максименко, керівник проєкту — вчитель інформатики Ірина Глинська.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту