ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
ОНУ ім. І. І. Мечникова підписав договір з ЦКО “Шовковий Шлях”
11:15 / 23.11.2021
Образование

ОДЕСА, 23 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В’ячеслав Труба від імені Одеського Національного університету імені І. І. Мечникова підписав договір щодо стратегічної кооперації у сфері освіти та культури з Дзянанським центром культурного обміну “Шовковий Шлях” .

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Новини Одеського університету».

Урочисте підписання договору відбулось у онлайн-режимі. Під час своєї промови, директор Дзянанського ЦКО “Шовковий Шлях” Ван Ітан зауважив: «У цьому році ми святкуємо 10-у річницю із дня встановлення стратегічного партнерства між Китайською Народною Республікою та Україною, а у 2022 виповнюється 30 років із дня встановлення дипломатичних відносин між Китайською Народною Республікою та Україною. Саме тому у такий знаковий час, наша співпраця має велике значення.»

Ректор ОНУ ім. Мечникова, В’ячеслав Труба подякував китайським колегам за теплі слова, та запросив представників ЦКО “Шовковий Шлях” відвідати Одесу, як тільки спадуть карантинні обмеження.

Сторони домовилися спільними зусиллями створити нову платформу для українсько-китайського освітнього та культурного співробітництва, яка сприятиме культурному обміну між нашими країнами.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.055
Перейти на повну версію сайту