ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
В ОНУ ім. І. І. Мечникова пройшли наукові конференції та зацвіла калина
15:03 / 19.12.2021
Образование

ОДЕСА, 19 ГРУДНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – На базі Одеського Національного університету імені І. І. Мечникова пройшли наукові конференції, а в Ботанічному саду вузу — зацвіла калина.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Новини Одеського університету».

В повідомленнях університету сказано:

15 грудня 2021 р. на базі НБ ОНУ імені І. І. Мечникова відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Епоха цифрових трансформацій: ідеї, простір, майбутнє. 📚🖥📱📚

➡️З вітальним словом до учасників звернувся голова методичного об'єднання бібліотек ЗВО України Олег Сербін.

➡️В ході конференції директори та провідні спеціалісти вишівських бібліотек світу ділилися досвідом щодо цифрового життя, особливостей дистанційної роботи, створення інформаційного середовища та віртуального бібліопростору.

➡️З розповіддю про проєкт видавництва «Горобець» «Повертаємо в Україну культурну спадщину» виступила Ганна Горобець та презентувала факсимільні видання середньовічних рукописних пам'яток.

➡️Матеріали конференції будуть доступні на сайті Наукової бібліотеки ОНУ імені І. І. Мечникова.

***

🔵 Як знайти бізнес-янгола❓

🔵 Хто такі єдинороги» на старті бізнес-проекту❓

🔵 Яка мета грантової діяльності в науці та освіті❓

🔵 Науково-дослідна частина, Кафедра менеджменту та інновацій ОНУ Мечникова💙🤍 та Одеський Центр трансферу знань та технологій відкрито говорили про це та багато іншого 14 грудня 2022р. в спеціалізованій аудиторії «Віртуальна навчальна фабрика Industry 4.0»:

✔️ консультації для стартап проектів;

✔️ співпраця із Агентством транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай» Одеської обласної державної адміністрації;

✔️ досвід міжнародного проекту ERASMUS+ «Посилення ролі ЗВО у сприянні трансформації промисловості в контексті парадигми Industry 4.0 в Грузії та Україні».

🔵 Дякуємо всім, хто долучився❗️

🔵 До нових зустрічей❗️

***

святкові дива

У Ботанічному саду ОНУ Мечникова прямо зараз цвіте калина пахуча!

«Калина пахуча — зимовоквітучий кущ, який квітне на протязі зими в різні строки, в залежності від температури оточуючого середовища. В цьому році порадувала нас в грудні.» — повідомляють на сторінці Ботанічного саду ОНУ.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту