ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
ОНУ імені І. І. Мечникова залучає до навчання студентів з окупованих територій
15:55 / 27.03.2022

ОДЕСА, 27 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Студенти з тимчасово окупованих українських територій можуть продовжити освітній процес за допомогою можливостей Одеського Національного університету імені І. І. Мечникова.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Новини Одеського університету».

У повідомленні ОНУ сказано:

У час, коли наша країна проходить тяжкі випробування, дуже важливою є взаємна підтримка. Ми всі допомагаємо одне одному.

🔵 В Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова триває дистанційне навчання в режимі онлайн. Здобувачі інших ЗВО, які з будь-яких причин не можуть продовжити навчання у своїх університетах можуть долучитися до навчального процесу в ОНУ імені І.І. Мечникова на безоплатній основі в межах академічної мобільності.

🔵 За результатами такого навчання студент отримає довідку нашого Університету, де будуть вказані відповідні освітні компоненти.

🔵 Для приєднання до занять в ОНУ імені І.І. Мечникова необхідно заповнити таку форму: https://forms.gle/qQAWnV9XHY5NHLcX9


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту