ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
ОНУ імені І. І. Мечникова відвідали керівники НАЗЯВО
13:54 / 23.01.2023
ОНУ імені І. І. Мечникова відвідали керівники НАЗЯВО

ОДЕСА, 23 СІЧНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Керівництво Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти на запрошення ректора Одеського Національного університету імені І. І. Мечникова відвідало вуз з робочим візитом.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Новини Одеського університету».

У повідомленні ОНУ сказано:

20 січня в ОНУ відбулася робоча зустрiч керівництва Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти з освiтянами Одеського національного університету імені І.І. Мечнікова.

Голова НАЗЯВО Бутенко Андрій Петрович та заступниця голови Єременко Олена Володимирівна, на запрошення ректора ОНУ Вячеслава Івановича Труби, в рамках зустрічі надали представникам університету рекомендації щодо роботи з підготовки до проходження акредитації освітніх програм.

Учасники зустрічі – проректори ОНУ М.І.Нiколаєва, О.В.Григор'єв, О.В. Запорожченко, гаранти освітніх програм, керівники підрозділів ОНУ отримали відповіді на низку актуальних питань.

У рамках робочого візиту гості відвідали Палеонтологічний музей ОНУ імені Мечникова.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.009
Перейти на повну версію сайту