ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
ДТП в Одеському районі забрала ще одне життя
10:53 / 16.10.2021
ДТП в Одеському районі забрала ще одне життя

ОДЕСА, 16 ЖОВТНЯ 2021 року, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП, яка сталася 15 жовтня в Одеському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в Одеському районному управлінні поліції № 2 та пресслужбі ГУ ДСНС України в Одеській області.

15 жовтня на одній із вулиць в селі Миколаївка, Овідіопольської територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце були викликані працівники поліції та рятувальники.

По прибуттю на місце виклику, було встановлено, що водій (1993 року народження) легкового автомобіля “Toyota Avensis” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з придорожнім деревом, внаслідок чого загинув на місці. Пасажира, якого затиснуло у салоні понівеченого автомобіля, рятувальники деблокували та передали бригаді швидкої медичної допомоги, після чого його було госпіталізовано до центральної районної лікарні у тяжкому стані.

Наразі правоохоронці з’ясовують повні обставини події. Вирішують питання про внесення відомостей про дорожньо-транспортну пригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту