ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Трагічна ДТП на Одещині
10:08 / 12.01.2022
Чрезвычайные ситуации

ОДЕСА, 12 СІЧНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці Одещини встановлюють обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Миколаїв.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

ДТП сталася вчора близько пів на п’яту годину вечора. Водій вантажывки «Renault» виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення зі «Skoda», якою керував 58-річний одесит. Від отриманих травм водій легковика загинув.

Також в ДТП механічних пошкоджень зазнали ще два автомобіля, що опинилися поряд, проте люди, які знаходилися в них, не постраждали.

Всі обставини аварії правоохоронці. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, якщо воно спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Кермувальника фури, який мав, за словами поліцейських, зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Його відправили на медичний огляд для встановлення вмісту алкоголю в крові.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту