ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Серйозна ДТП на Одещині: троє постраждалих
17:10 / 04.02.2022

ОДЕСА, 04 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди на виїзді з Одеси.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

ДТП сталася сьогодні близько одинадцятої години ранку на 1 км Новомиколаївської дороги. 47-річний водій вантажівки «DAF», як попередньо встановлено правоохоронцями, допустив зіткнення з автомобілем «Dacia», що зупинився перед світлофором. Легковик від удару в’їхав у автомобіль «Škoda», що стояв попереду. В результаті такого зіткнення трьох автомобілів постраждало троє людей. Водія та двох пасажирів «Dacia» доставили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості, інші учасники аврарії не постраждали.

Обставини ДТП встановлює слідчо-оперативна група. Водія вантажівки перевірили на вміст алкоголю в крові, медогляд показав, що він був тверезий. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту