ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Трагічна ДТП в Одесі
11:03 / 13.02.2022
Чрезвычайные ситуации

ОДЕСА, 13 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди в Суворовському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

ДТП сталася сьогодні вночі. На вулиці Чорноморського Козацтва 49-річний житель Одеси не впорався з керуванням Hyundai Sonata і на заокругленій ділянці дороги виїхав з проїжджої частини, врізавшись в електроопору. Від отриманих травм одесит загинув на місці. Разом з ним в салоні автомобіля були ще двоє місцевих жителів 49-ти та 39-ти років. Старшого за віком постраждалого з забоями кінцівок лікарі відпустили на амбулаторне лікування, молодшого — з політравмами, переломами ребер та гомілки – госпіталізували.

Відомості про інцидент слідчі по розслідуванню ДТП Слідчого управління ГУНП в Одеській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначена низка експертиз. Встановлюються всі обставини події.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту