ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
П’ятеро одеситів загинули внаслідок ракетного удару
17:52 / 23.04.2022
П’ятеро одеситів загинули внаслідок ракетного удару

ОДЕСА, 23 КВІТНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Повідомляють про п’ятьох загиблих внаслідок удару по Одесі, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я».

За інформацією Служби зв’язків з громадськістю повітряного командування «Південь», сьогодні, 23 квітня, з 14:00 до 15:00 угруповання протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» вели бойові дії зі знищення крилатих ракет противника, які були запущені літаками стратегічної авіації ТУ-95 росії з акваторії Каспійського моря.

Під час ведення бойових дій воїнами зенітних ракетних підрозділів знищено дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які здійснювали удар по місту Одеса та 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, які імовірно здійснювали корекцію польоту крилатих ракет та ставили активні перешкоди засобам протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України.

На жаль, 2 ракети вразили військовий об’єкт та 2 — житлові будинки.

Пізніше голова ОП Андрій Єрмак повідомив про п’ятьох загиблих, включаючи тримісячну дитину, та 18 поранених одеситів.

За повідомленням Одеської міськради, на місці працюють рятувальники та медики, надається вся необхідна допомога. П'ятеро одеситів доставлено до міських лікарень, їм також надається медична допомога. За словами мера Одеси Геннадія Труханова, який прибув на місце, усі служби працюють максимально оперативно та скоординовано, триває робота з ліквідації наслідків руйнування.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту