ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
В ДТП на Одещині постраждав правоохоронець
15:09 / 06.05.2022

ОДЕСА, 06 ТРАВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі їх колеги на автошляху Одеса – Рені.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Сьогодні вранці на виїзді з міста Татарбунари зіштовхнулися вантажний автомобіль MAN під керуванням 28-річного жителя Херсонщини та службовий автомобіль правоохоронних органів Renault Sandero, за кермом якого знаходився 47-річний дільничний офіцер поліції.

Аварія сталася, коли херсонець прямував у бік Ізмаїла, а дільничний після чергування на блокпосту – додому.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримав офіцер поліції. Його доставлено до медичного закладу з закритою черепно-мозковою травмою, пошкодженням плеча, грудної клітки, живота та ребер. Кермувальник вантажівки не постраждав.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Обидва водії були перевірені на вміст алкоголю в організмі, результат негативний. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту