ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Чотири людини із сім'ї з семи чоловік загинули, один постраждав внаслідок пожежі на Одещині
13:54 / 07.01.2023

ОДЕСА, 07 СІЧНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – За фактом загибелі жінки та трьох дітей в Подільському районі Одещини поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили у Відділенні поліції № 1 Подільського районного управління поліції.

У п'ятницю, шостого січня, приблизно о сьомій годині вечора в селі Білине, що в Балтській ОТГ, внаслідок пожежі в приватному житловому будинку загинула 31-річна жінка і троє дітей віком двох, трьох і чотирьох років, а 31-річний чоловік був госпіталізований до лікарні у важкому стані.

Поліцейські встановили, що в оселі також знаходилися дві дівчинки шести та семи років, які змогли самостійно вибігти на вулицю під час пожежі. Старша з них розповіла правоохоронцям, що займання сталося під час розпалювання печі.

«Зараз дівчатка знаходяться у родичів, з ними працює психолог Державної служби з надзвичайних ситуацій. Стан постраждалого чоловіка важкий. За фактом загибелі жінки та трьох дітей поліцейські розпочали провадження за пунктами 1, 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». У справі призначені експертні дослідження, опитуються свідки, встановлюються обставини, що передували цій надзвичайній події», — повідомив начальник відділення поліції № 1 Віталій Сауляк.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту