ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Трагічна ДТП на Одещині
18:31 / 15.01.2023

ОДЕСА, 15 СІЧНЯ 2023 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди в Одеському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні поліції сказано:

Одна людина загинула та одна травмована в результаті лобового зіткнення вантажних автомобілів, яке сталося вчора, 14 січня, близько 11 години ночі, на автодорозі Одеса-Рені біля села Маяки.

Попередньо поліцейські встановили, що 26-річний вінничанин, керуючи тягачем «Daf» з причепом, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою «Vermeer» під керуванням 25-річного вінниччанина.

Від отриманих травм старший за віком керманич загинув. Молодшого чоловіка ушпиталили зі струсом головного мозку та забоями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники Одеського районного управління поліції № 2. поліцейські розслідують обставини дтп в одеському районіполіцейські розслідують обставини дтп в одеському районі

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту