ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
ДСНС: на Одещині за добу сталось 18 пожеж, одна з яких завершилась загибеллю жінки
09:46 / 17.01.2023

ОДЕСА, 17 СІЧНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА ДОБУ ⤵️⤵️⤵️

☑️За добу надзвичайних ситуацій не виникало.

☑️Подій — 24.

☑️Пожеж — 18: по місту Одеса — 8, по області — 10.

☑️Резонансні пожежі: загинула 1 особа.

🔘місто Одеса, Приморський район, вулиця Генуезька.

о 15:59, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у 24-ти поверховому житловому будинку у місті Одесі, по вулиці Генуезька.

По прибуттю на місце виклику рятувальників встановлено загорання у квартирі на 17-му поверсі житлового будинку. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у апаратах для захисту органів зору та дихання. О 16:28 пожежу ліквідовано на площі 5 м.кв. На місці пожежі виявлено загиблу жінку. Причина пожежі встановлюється.

Від ДСНС залучались 13 одиниць пожежної техніки та 57 рятувальників.

🔘16 січня, о 18:40, надійшло повідомлення про загорання водно — болотистої рослинності на острові Очаківський, Ізмаїльського району. Острів не заселений, не забудований та не засаджений деревами. Шляхи під'їзду відсутні, проводиться моніторинг. Загрози розповсюдження вогню немає. Площа пожежі буде встановлена після проведення огляду острова лісниками та аеророзвідки за допомогою безпілотних літальних апаратів, які заплановані на 17.01.2023 року. Подія на контролі.

☑️Інші події:

☑️Виїзди для допомоги населенню:

🔘(Подільський район, за межами села Борщі) надано допомогу по вилученню на проїжджу частину вантажного автомобіля, водій якого не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

🔘(Ізмаїльський район, місто Рені, вулиця Соборна) надано допомогу по відчиненню дверей квартири та підняттю з підлоги на ліжко жінки, яка впала та не могла самостійно підвестись.

🔘(місто Одеса, вулиця Семена Палія) надано допомогу по відчиненню дверей квартири та вимкненню газової плити в квартирі.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту