ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
ДСНС: на Одещині за добу сталось 14 пожеж, через одну з яких загинула жінка
11:29 / 29.01.2023

ОДЕСА, 29 СІЧНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОБУ⤵️⤵️

❌За добу надзвичайних ситуацій не виникало.

✔️Подій — 20.

✔️Пожеж — 14: по місту Одеса — 9, по області — 5.

🔘Резонансні пожежі:

☑️28 січня, о 13:15, від чергового “103” надійшло повідомлення про те, що у селі Санжійка, Одеського району, на жінці 1940 року народження, під час приготування їжі на газовій плиті, загорівся одяг. Внаслідок події громадянка отримала опіки 60% поверхні тіла та була госпіталізована до лікарні в тяжкому стані. Пожежа ліквідована постраждалою підручними засобами та шляхом зняття одягу. О 00:25 — жінка померла в лікарні.

☑️Пожежа у багатоповерховому будинку у місті Одесі, по вулиці Маршала Говорова.

О 17:55, надійшло повідомлення про пожежу у 17-ти поверховому житловому будинку, у місті Одесі, по вулиці Маршала Говорова. По прибуттю на місце виклику встановлено, що відкритим полум’ям горить квартира на 9-му поверсі. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Співробітниками ДСНС проводилась евакуація припаркованих автомобілів, для забезпечення проїзду пожежної техніки, та евакуація 7- ми мешканців з верхніх поверхів, з них 2-х дітей. О 18:22 пожежу локалізовано та о 18:31 ліквідовано на площі 15 м2. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток — встановлюються. Від ДСНС залучались 13 одиниць пожежної техніки та 56 рятувальників.

🔘Інші події:

✔️2 виїзди допомога населенню:

🔘(Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Паркова) надано допомогу по відчиненню дверей квартири, де на балконі випадково зачинилась жінка.

🔘(Ізмаїльський район, за межами села Першотравневе) надано допомогу по вилученню легкового автомобіля зі снігового замету.

✔️1 виїзд на дорожньо-транспортну пригоду: (Білгород-Дністровський район, за межами села Новоселівка) сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та вантажівки. Співробітниками ДСНС, за допомогою гідравлічного інструменту, деблоковано постраждалу водійку легковика, яку у стані середньої тяжкості з госпіталізовано до медичного закладу.

✔️1 виїзд допомога “102”:

🔘 (Одеський район, селище міського типу Овідіополь, вулиця Соборна) надано допомогу по відчиненню дверей квартири, господарка якої потребувала медичної допомоги.

✔️2 виїзди допомога “103”:

🔘(місто Одеса, вулиця Малиновського) надано допомогу по транспортуванню хворої господарки до карети швидкої медичної допомоги.

🔘(Болградський район, за межами села Малоярославець другий) надано допомогу по вилученню зі снігового замету карети швидкої медичної допомоги та легкового автомобіля.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту