ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Росіяни вночі двічі атакували територію Одеської області авіацією
09:41 / 11.02.2023

ОДЕСА, 11 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Ворог продовжував тероризувати Одещину протягом ночі, повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я».

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Оперативного командування «Південь».

Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров'ям районах, росіяни спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі 2 ракети повітряного базування.

Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши 4 авіабомби. А з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму застосував 3 протикорабельні ракети «Онікс», якими влучив у прибережну зону. Людських втрат та постраждалих немає.

В ОК ще раз нагадують, що чорноморське узбережжя — це зона оборони та підвищеної небезпеки, в тому числі і мінної. А інформаційна гігієна — обов'язкова умова ефективної протидії ворогу. І в інформаційному просторі і в реальних бойових діях. Просять не поширювати неперевірену інформацію, не розголошувати і не висвітлювати результати ворожих атак. Такими діями ви орієнтуєте і корегуєте майбутні удари. А себе наражаєте на кримінальну відповідальність за втручання в діяльність Сил оборони, яким суттєво заважаєте виконувати бойову роботу.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту