ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Трагічна ДТП на Одещині
14:30 / 16.03.2023

ОДЕСА, 16 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась в Ізмаїльському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні поліції сказано:

Унаслідок аварії, що сталася 15 березня ввечері на автодорозі сполученням Одеса – Рені біля села Орлівка, загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.

Попередньо встановлено, що 47-річний житель села Новосільське, рухаючись на легковому автомобілі «ВАЗ» убік Ізмаїла, здійснював обгін вантажних автомобілів і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з однією із вантажівок «IVECO» під керуванням 51-річного жителя Одеси.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 42-річний односелець водія «ВАЗ». Керманичів обох транспортних засобів та 37-річного брата водія легковика доставили до Ренійської центральної міської лікарні з чисельними переломами і забоями кінцівок. Водіїв перевіряють на стан алкогольного сп’яніння.

На місці події працюють співробітники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту