ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
В ДТП на Одещині постраждало 4 людини, 2 з яких – діти
17:18 / 07.06.2023

ОДЕСА, 07 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась на автошляху Київ-Одеса.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні поліції сказано:

Поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю двох легковиків і вантажівки на автодорозі Київ-Одеса

Опубліковано 07 червня 2023 року о 15:00

Пригода, внаслідок якої травмовані четверо людей, сталася сьогодні 7 червня о пів на восьму годину ранку на 326 км автодороги неподалік селища Любашівка.

Поліцейськими встановлено, що 37-річний водій легкового автомобіля «Lifan» під час руху не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем «Suzuki», який їхав у попутному напрямку і почав здійснювати об’їзд запаркованого на правому узбіччі вантажного автомобіля DAF. Внаслідок зіткнення легковиків, автомобіль «Lifan» перекинувся на бік, продовжуючи рух зіткнувся з вантажівкою, де і зупинився. Водій та троє пасажирів автомобіля «Lifan» — 32-річний чоловік і двоє дітей дев'яти та чотирьох років — отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні. Водій «Suzuki» і вантажного автомобіля не постраждали.

Перевірка водіїв легкових автомобілів на алкогольне сп'яніння показала, що вони були тверезі. На місці події ще працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Після встановлення всіх обставин пригоди буде вирішене питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту