ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
В ДТП на Одещині травмовано 2 людей
10:58 / 17.10.2024
Надзвичайні ситуації

ОДЕСА, 17 ЖОВТНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди в Одеському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Автопригода сталась вчора близько 18-ї години на трасі Одеса – Рені.

Поліцейські попередньо встановили, що 45-річна водійка позашляховика «AUDI Q7», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустила автомобіль «ВАЗ» під керуванням 44-річного чоловіка, який рухався головною дорогою і мав перевагу в русі, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Двох пасажирок «ВАЗу» віком 57-ми та 41-го років з різними тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги було доставлено до лікарні. Водії транспортних засобів не постраждали. За результатами перевірки на стан сп’яніння вони були у тверезому стані.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Одеського районного управління поліції № 2. Наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються всі обставини події.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту