ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Охорона здоров'я
«Корпорация монстров» совместно с Одесской ОГА помогли запустить кислородную станцию в Любашовке
16:32 / 29.04.2021
Здравоохранение

ОДЕССА, 29 АПРЕЛЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Одесские волонтеры из благотворительного фонда «Корпорация монстров» совместно с Одесской областной государственной администрацией помогли запуску кислородной станции в Любашовской многопрофильной больнице интенсивного лечения.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице лидера одесской благотворительной организации «Корпорация монстров» Екатерины Ножевниковой.

В сообщении Екатерины Ножевниковой сказано:

Ура!

Спасибо всем, кто буквально за несколько дней собирая на Концентраторы помог нам собрать больше млн грн на кислородную станцию в Любашовке. Первый совместный проект с Одеська обласна державна адміністрація закончен успешно.

А на Фейсбук-странице «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» говорится:

Сьогоднi дiйсно знаковий день для нашої лікарні.🏥‼️‼️‼️ Збулася наша давня мрія🎆. У головному корпусі запрацював кисневий генератор. Ми стали автономні та незалежні від балонів та їх доставки. Зараз у головному корпусі наявні 30 кисневих точок. Забезпечені операційні, відділення інтенсивної терапії, пологові зали, приймальне, багатопрофільне хірургічне, багатопрофільне терапевтичне відділення з неврологічними ліжками.

Цілодобова та безперервна подача кисню 95% чистоти.

Наше здобуття з'явилось на 50% співфінансування обласних коштів та благодійних коштів, зібраних «Корпорацією Монстрів» — проект «Дихай Любашівка».

Особиста подяка одному з ідеологів проекту голові БФ «Корпорація Монстрів» пані Катерині Ножевніковій, директору департаменту охорони здоров'я Одеської областної держадміністрації пані Наталії Одарій-Захар'євій, завдяки котрій здійснювався адміністративний супровід проекту з боку департаменту та винесення його на сесію обласної ради, депутатам обласної ради попереднього скликання, підтримавших цей проект на чолі з Анатолієм Садівником та Анатолієм Артеменко, директору ТОВ.«Мегасан Україна» Ігорю Коваленко за якісне обладнання та своєчасне виконання монтажних робіт, колишньому голові Любашівської районої ради Сергію Паровику за контроль та поради, голові Любашівської територіальної громади Геннадію Павлову на чолі з депутатами Любашівської селищної ради за рішення всіх фінансових питань дофінансування та всебічну цілодобову підтримку !!!💵📞

Тільки разом можливо досягнути того, що ще 2 роки тому було мрією!

До речі, зараз готується проект на такий ж самий кисневий генератор для цілодобової незалежної кисневої підтримки хворих на СОVID-19 у інфекційному відділенні. Дмитрий Фомин , Катерина Ножевникова , Геннадій Павлов


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту